Engagera dig

Det finns massvis med olika sätt som man kan engagera sig på även om man inte har möjlighet till att adoptera någon vovve. Adoption är såklart guldvärt och absolut nödvändigt men det finns massa fler saker som gör det möjligt för oss att kunna hjälpa djuren.

Ekonomisk Hjälp – Varenda krona spelar roll!

Det behövs alltid, alltid hjälp med pengar. Och inga bidrag är någonsin för små, varenda krona gör skillnad! Allt arbete med att hjälpa hemlösa djur går runt på grund av att människor donerar pengar. Ju mer pengar vi har desto fler djur kan vi hjälpa. Pengarna går till alla möjliga ändamål, och de ändamålen är oändliga tyvärr. Djuren behöver alltid mat, det köps mat hela tiden och pengarna täcker inte till, det behövs pengar till mediciner examples of tragic heroes in real life och veterinärbesök, det behövs pengar till jourhem, koppel, halsband, transporter osv. osv. Det är en massa utgifter som volontärerna och djurhemmet inte klarar av utan alla otroligt storhjärtade människor som ger pengar. Om man har den möjligheten är detta ett underbart sätt att engagera sig på!

Donationer

Liksom behovet av pengar så finns det ett ständigt behov utav alla möjliga saker till djuren och djurhemmen. Det finns alltid behov utav underlägg, filtar, handdukar, täcken, koppel, halsband, skålar, borstar, hygienunderlägg, plasthandskar, mat, mediciner, städmedel, städredskap, leksaker, och egentligen allt möjligt man kan tänka sig. Det finns alltid användning för sakerna. Och om det är något som inte platsar hos djuren så planerar vi att ha loppisar och kan då sälja de sakerna på loppis. Såklart behöver inte sakerna man donerar  vara nya, bara de håller och fungerar för sitt ändamål. Om man har lite gamla saker man kanske inte längre använder så tar vi mer än gärna emot allt vi kan få!

Sprid Ordet

Det underskattas hur viktigt det är med delning av information, varenda delning gör skillnad, för att med varje delning når vi ut till fler, och det är kanske just din delning som leder till att just den hunden hittar sitt drömhem. Så dela på för fullt! Dela gärna våra grupper, vår hemsida och våra inlägg! Det är ett enkelt men så himla värdefullt sätt att engagera sig på!

Placera Våra Insamlingsbössor hos Er

Vi har sparbössor med vårt namn samt lite kort information på, som vi vill placera ut på så många ställen som möjligt för att öka chanserna till att få ekonomisk hjälp. Om du/ni har någonstans som ni kan tänka er att ställa en av våra bössor på, kanske i receptionen, på kontoret, vid kassan eller någon annanstans, så vore det verkligen enorm hjälp för oss. Ju fler bössor vi kan få ut desto mer pengar kan vi få in till djuren!

Reklam

Om man vill ha sin reklam på vår hemsida, samt våra grupper på Facebook så kan vi göra detta med conclusion of an essay en överenskommelse som vi tillsammans med dig kommer fram till. Vi bestämmer då tillsammans hur många reklamtillfällen, hur länge de ligger uppe samt för vilken kostnad.

Samarbeten

Vi är alltid öppna för samarbeten och om man vill samarbeta med oss eller har någon idé så är det bara att kontakta oss. Allt är intressant för oss och vi är väldigt öppna för förslag.

Var ett Jourhem/Fosterhem

Vi söker efter seriösa människor eller familjer som vill bli jourhem eller fosterhem åt oss långvarigt. Ni kanske inte har möjlighet att ta emot en valp eller hund som man ska ha kvar resten av hundens liv, men däremot kanske ni har möjlighet att ta emot en valp tills dess att vi hittar ett hem åt valpen, eller en hund som blir omplacerad och får bo hos er i väntan på sitt nya hem. Vi letar efter djurälskare som vill göra skillnad i dessa djurs liv! Om detta låter intressant så är det bara att höra av sig till oss!